El Palau de Congressos va obtindre el 2016 un resultat net de 679.298,63 €
En la reunió del Consell d'Administració del Palau de Congressos de València celebrada hui s'han aprovat els comptes anuals relatius a l'any 2016. Sandra Gómez ha informat dels resultats presentats per l'entitat, segons els quals el Palau ha obtingut un EBITDA de 985.335 euros i un resultat net de 679.298,63 euros. Així mateix, destaca la reducció d'un 10 % en despeses fixes (-250.000 euros).
Segons la regidora i presidenta del Palau de Congressos, el 2017 comença amb molt bones perspectives, atés que tan sols en el primer trimestre s'ha registrat un increment del 36 % en el nombre d'esdeveniments i un 73 % en el nombre d'assistents, comparat amb el mateix període de l'any anterior. A esta tendència positiva va contribuir indubtablement la ferma aposta de l'Ajuntament de València, que en l'exercici 2016 va impulsar, a través d'una inversió d'aproximadament 1.000.000 d'euros, la realització de diverses accions basades principalment en la sostenibilitat, l'eficiència i l'estalvi econòmic amb l'objectiu d'afavorir, gestionant amb eficiència i eficàcia la millora del desenvolupament de l'activitat en l'edifici i l'augment de la satisfacció del client.
En este nou exercici està previst seguir avançant en este projecte fonamentat en la innovació tecnològica per a millorar encara més els resultats. Amb una nova inversió, el valor de la qual puja a 450.000 euros, l'equip de professionals del Palau s'alia amb una innovadora oferta tecnològica que incorpora les funcions més avançades i renova els equips audiovisuals fixos en l'edifici per uns altres d'última generació. El versàtil disseny de l'edifici es veurà complementat per un equipament d'avantguarda que inclou projecció làser i DLP de fins a 30.000 lúmens, connectivitat sense fil (wifi) per a més de 3.000 persones, xarxa de fibra òptica de cablatge cat 6 (1Gb) que connecta totes les sales, il·luminació escenogràfica LED o sistema de conferència i traducció simultània digital d'última generació, entre altres prestacions.
Gràcies a la posada en marxa d'estes accions, el Palau valencià potencia la seua competitivitat i, com a conseqüència, l'increment de la captació de negoci, i tot això contribuïx a l'augment del turisme de reunions a la ciutat, la despesa del qual és unes tres vegades superior a la del turista tradicional i dinamitza l'economia local gràcies a l'impacte directe i indirecte generat per l'activitat congressual desenvolupada al Palau.