Las Naves acull la 37ena edició de Pechakucha Night València sobre innovació social
La cita serà el pròxim divendres 25 de novembre a partir de les 19h a la Sala Polivalent de Las Naves, el centre d’innovació de l’Ajuntament de València, amb accés gratuït i fins a completar aforament.
Arriba la 37ena edició de Pechakucha Night València, una iniciativa nascuda a Tòquio i convertida en l’actualitat en un esdeveniment global dedicat al disseny i la creativitat.
L’edició valenciana de PechaKucha Night promoguda per Las Naves i la revista digital DissenyCV, reunirà deu estudis i professionals del disseny i la creativitat, units per un factor comú: la innovació social. Cada participant intervindrà en format de 20×20 (20 imatges, 20 segons per imatge), per fer més àgil i entretinguda la dinàmica de l’acte.
La xarrada prèvia anirà a càrrec d’Antonio Mañach, professor de l’Escola Superior de Disseny ESDi i autor del codi deontològic de la Red Española de Asociaciones de Diseño (READ).
Després serà el torn dels deu participants seleccionats per a l’ocasió: María Navarro (EASD València, projecte Eco Contenidor Social), Javier Colomer (Director EASC Manises), Equipo Azalea (Universitat Politècnica de València), Eva Máñez (projecte Mapejant els barris), Noelia
Coll (projecte Voramar FanPlastic), Chele Esteve (Universitat Politècnica de València), Juan Ignacio Fuster i Antonio Gallud, de l’estudi VAM10 (autors projecte ReNatura per a la Plaça de l’Ajuntament de València), Selen Botto (projecte Do you sea?), estudi Apu’a i estudi Monnou.
PechaKucha Night València 37 comptarà també amb la col·laboració de Justin Rivera i Álex Serrano (Chromatic DJ’s) en l’ambientació musical de l’acte.
També es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube de Las Naves.
Missions València 2030
El disseny des de la perspectiva de la innovació social que promou Pechakucha Night València vol tindre un impacte positiu en la vida de la gent, que és cap on s’enfoquen Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació, sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.
Actualment, València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.