L'autora Carmen Posadas visita la seu de Fundació Cañada Blanch
L'escriptora uruguaia-espanyola Carmen Posadas serà a la seu de Fundació Cañada Blanch (c / Jorge Juan, 4) el pròxim 21 de març a les 19:00 hores. Una activitat que s'emmarca dins de la programació conjunta de Casa Mediterráneo i Fundación Cañada Blanch en la seua aposta per l'impuls de la literatura i cultura entre els països de la conca mediterrània amb el cicle #LetrasdelMediterráneo.
Una oportunitat per conèixer la vida i obra de l'autora de 'La mestra de titelles', que va començar la seva carrera literària en els anys 80, escrivint literatura infantil i juvenil. El 1986 va escriure el llibre d'entrevistes Escena improbable en col·laboració amb Lucrecia King-Hedinger. A partir de llavors no ha parat i ha anat alternant la publicació de contes amb la de novel·les, i també ha escrit guions de cinema i televisió, i dos assajos satírics. En total les seues obres han estat traduïdes a 24 idiomes.
A més, l'activitat conjunta de Casa Mediterráneo i Fundación Cañada Blanch seguirà amb una trobada amb l'escriptor Javier Reverte el pròxim 17 d'abril a les 19:30 hores al Paranimf de La Nau.
Javier Reverte és un conegut escriptor, viatger i periodista, professió que ha exercit durant gairebé 30 anys. Tres dècades de vivències que aproparà als assistents, donant unes pinzellades també sobre la pròpia evolució del periodisme.
El periodista aprofitarà l'ocasió per parlar també sobre els seus viatges, tal com es retraten al documental 'Imprescindibles: Javier Reverte, l'amic d'Ulisses', una producció de La 2 de RTVE que forma part d'una sèrie sobre personatges destacats de la cultura espanyola del segle XX.
Javier Reverte va treballar com a corresponsal de premsa a Londres de 1971 a 1973, a París de 1973 a 1977, ia Lisboa el 1978. Articulista, cronista polític i redactor en cap de taula, Reverte va ser enviat especial a nombrosos països de tot el món, treballant com a reporter al programa en Portada de TVE i sotsdirector del desaparegut diari Pueblo. En l'última dècada ha publicat nombrosos llibres de viatges, com "El somni d'Àfrica", "El cor d'Ulisses" i "Canta Irlanda", on recull les seves impressions sobre el país i recorre la història i llegendes de l'illa.
Amb aquesta programació, Fundación Cañada Blanch i Casa Mediterráneo treballen per incentivar el pensament crític i aprofundir en les experiències d'artistes de diferents disciplines a través la música, l'art i la literatura.