elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VIT Emprende i l'Associació Valenciana de Startup posen en marxa Factory Startup

    La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha animat hui les persones emprenedores a inscriure's en la Factory Startup que començarà el pròxim 28 de setembre i comptarà amb la participació de les i els responsables de les empreses innovadores valencianes, qui transmetran els seus coneixements i experiències.

    El termini per a la inscripció finalitza el pròxim 21 de setembre. Entre les temàtiques que s'abordaran en les sessions destaquen les àrees dedicades a negoci, gestió d'equips, màrqueting digital i vendes, desenvolupament i programació, disseny de producte i impacte social.

    "L'objectiu del curs", ha explicat Gómez, "és oferir a les persones seleccionades una visió completa del sector emprenedor innovador, a fi d'obrir-los les portes a un nou mercat laboral digital que en 2020 tindrà la necessitat de cobrir més d'un milió de llocs de treball, segons dades de la Comissió Europea."

    El programa Factory Startup Inicial abordarà les noves ferramentes i metodologies digitals necessàries per a treballar en les empreses més avançades. El curs comença el pròxim 28 de setembre i té una duració de huit setmanes. Les classes s'impartiran els dijous i els divendres de 16 a 20 hores en el Centre Municipal de Formació Lleons.

    Sandra Gómez ha destacat que Factory Startup és un programa "pioner" basat en la col·laboració publicoprivada, dirigit a "fomentar la transformació digital dels ciutadans i les ciutadanes, a fi de preparar perfils professionals per als treballs del futur i lluitar contra el dèficit del talent digital".

    Entre el professorat destaquen referents de startups com Startupxplore, Yeeply, Mobincube o Beroomers, a més de comptar amb els líders dels hubs i acceleradors més importants, com Demium Startups, Socialnest, BBooster Ventures o Geekshubs.

    Els perfils que se seleccionaran corresponen a persones del camp de les matemàtiques, l'art, l'escriptura, el periodisme, la creativitat, el disseny, el màrqueting, l'enginyeria, la geografia, la topologia, les finances, l'àmbit comercial, la publicitat, la informàtica, la robòtica, els audiovisuals, l'educació i el medi ambient, l'arquitectura, la biotecnologia, la filosofia, la sociologia, la història, el dret, l'economia, o la pedagogia, entre altres.

    L'objectiu es dirigix a treballar els camps de dades massives, experiència d'usuari, prototipatge, màrqueting en línia, SEM, SEO, analítiques i mètriques, desenvolupament i programació web i app, design thinking (pensament de dissenyador), growth hacking (dinamització de creixement), realitat augmentada, realitat virtual, investigació, drons, intel·ligència artificial, geolocalització i comerç electrònic, mòbil.

    Pujar