Així ha sigut la mascletà més alta de la història
S'inicia el calendari pirotècnic amb pólvora, molta pólvora
València es va il·luminar anit com mai. La mascletà que va acollir la Marina de València -i que va poder veure's des de pràcticament qualsevol cantonada de la ciutat- va demostrar amb escreix per què som la ciutat de la pólvora, el soroll, les falles i la llum.
Organitzat per l'Ajuntament de València, al costat de l'empresa Amstel, el Consorci de la Marina i el mestre pirotècnic Ricardo Caballer, la Nit dels Falles ha complit i superat qualsevol expectativa. Milers de persones s'han acostat fins a la zona marítima de la ciutat per disfrutar de l'espectacle.
1.700 quilograms de material pirotècnic es diu prompte. I és que aquest espectacle ha combinat el millor de la mascletà amb el castell de focs artificials i ha inclòs, a més, una mascletà vertical, això com a homenatge. Perquè ha volgut reconéixer a totes les comissions falleres valencianes, els noms de les quals i motius de per què són especials han aparegut gravats en els trons que *darban forma a l'eixordador terratrémol aeri.
Com a colofó, un «terratrémol final» de deu minuts equivalent al de tres mascletaes convencionals de la plaça de l'Ajuntament. Bra-vo