El pròxim curs començarà en la UA el programa de doctorat en Tecnologia Educativa Aplicada al Coneixement
Hi participen més de 50 docents de diferents universitats nacionals i internacionals
La Universitat d'Alacant (UA) ofereix un nou programa de doctorat en Tecnologia Educativa Aplicada al Coneixement (TEAC) per al curs 2023-2024. Les persones interessades tenen la possibilitat d'inscriure-s’hi el pròxim mes de setembre en l’Escola Internacional de Doctorat de la UA.
La coordinadora d'aquest nou programa, la catedràtica Rosabel Roig Vila, explica que l’objectiu és capacitar investigadors/es en el camp del coneixement educatiu influït per una societat tecnològica i dotar-los de les habilitats necessàries per a generar “coneixement rigorós i d'alta qualitat”. “Així, busquem impulsar el progrés científic en resposta als desafiaments educatius i socials que enfrontem en l'actualitat”, assegura Roig.
Les línies d'investigació del programa TEAC són: tendències disruptives en U-learning (aprenentatge ubic), mitjans audiovisuals aplicats a contextos artisticoeducatius, mètodes d'investigació i diagnòstic aplicats a la diversitat, igualtat i inclusió educativa en la societat del coneixement, relacions interculturals en contextos presencials i no presencials, didàctica de la llengua i la literatura catalanes en la societat del coneixement, alfabetització digital multimodal en entorns educatius presencials, híbrids i no presencials, i transformació digital en l'àmbit educatiu en la societat del coneixement.
Aquest doctorat té projecció internacional gràcies que el professorat que el compon està vinculat a diversos projectes de la Unió Europea i Iberoamèrica. Així mateix, la composició de directors/es i tutors/es és extensa i interuniversitària, ja que hi ha més de 50 professors/es participants en total i una part és externa, que pertany a altres universitats, a més de la Universitat d’Alacant.