La Facultat d’Econòmiques i Empresarialsde la UA du a terme la seua International Week per a promoure la internacionalització de l’alumnat
Hi participaran docents de diferents universitats europees
La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant organitza la 7a edició de la seua International Week, que tindrà lloc del 23 al 26 d'abril, amb la participació d'11 docents que provenen de 9 universitats sòcies de la facultat dins el Programa Erasmus+: FH Kufstein Tirol (Àustria), Universitat St. Kliment Ohridski de Sofia (Bulgària), Universitat de Ciències Aplicades Rhine-Waal (Alemanya), Universitat Tècnica Ingolstadt-THI (Alemanya), Universitat Leuphana (Alemanya), Universitat de Milà (Itàlia), Universitat IULM de Milà (Itàlia), Universitat NHL Stenden (Països Baixos) i Universitat de Ciències Aplicades TIO (Països Baixos).
L'objectiu de la International Week, com en edicions anteriors, és promoure la mobilitat i la internacionalització entre l'alumnat de la Facultat. D'aquesta forma, es pretèn fomentar la participació en els programes de mobilitat internacional Erasmus+ i Mobilitat Global de la Universitat d'Alacant, com també en aquells programes de mobilitat internacional propis (amb els Estats Units i la Xina) i en els dobles programes de grau i màster internacionals (amb els Estats Units, el Brasil i França) que ofereix la Facultat. Tot això en un entorn multicultural que busca l'intercanvi de coneixement i d'experiències entre els docents amb l'objectiu de millorar la cooperació internacional entre facultats sòcies del programa de mobilitat europeu. D'aquesta manera, l'alumnat participant podrà conèixer més detalls sobre possibles destinacions que pot triar en les sol·licituds per a obtenir una plaça dins del Programa Erasmus+ en futures convocatòries.
La inauguració serà demà, a les 12.30 h, en el Seminari Vicens Vives de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials a càrrec de Rosa María Martínez Espinosa, vicerectora de Relacions Internacionals i de Cooperació per al Desenvolupament, i Antonio Fuster Olivares, coordinador de Relacions Internacionals de la Facultat.
Durant les següents jornades tindran lloc les sessions que formen l'edició d'enguany, enfocades en temes transversals com el lideratge en diferents entorns organitzatius i temes específics com l'impacte de la intel·ligència artificial (IA) en l'àmbit del màrqueting, els efectes que la massificació turística està tenint a les ciutats o el coneixement sobre la cultura empresarial a Alemanya. La importància d'una adequada gestió de la comunicació en entorns dinàmics serà el centre del seminari el matí de dijous 25 i, a la vesprada, tindrà lloc una sessió especial per a estudiants de màster i doctorat sobre lideratge creatiu en un entorn marcat per la IA generativa.
La intensa setmana es tancarà divendres 26, a les 13 h, amb la clausura a càrrec de Vicente García Escrivà, vicedegà de Publicitat i Relacions Públiques, i Antonio Fuster.