elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alumnat de secundària dels centres educatius d’Alaquàs treballa la violència de gènere en la parella

L’alumnat de secundària dels centres educatius d’Alaquàs treballa la violència de gènere en la parella
  • Es tracta d’un recurs educatiu que pretén sensibilitzar i conscienciar la joventut sobre la importància de detectar qualsevol tipus de violència cap a les dones

MÉS FOTOS
L’alumnat de secundària dels centres educatius d’Alaquàs treballa la violència de gènere en la parella - (foto 2)
L’alumnat de secundària dels centres educatius d’Alaquàs treballa la violència de gènere en la parella - (foto 3)
L’alumnat de secundària dels centres educatius d’Alaquàs treballa la violència de gènere en la parella - (foto 4)
L’alumnat de secundària dels centres educatius d’Alaquàs treballa la violència de gènere en la parella - (foto 5)

L’exposició ‘No em toques el WhatsApp’ de l’Institut Valencià de la Joventut amb la col·laboració de les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs ha arribat a Alaquàs. L’alumnat de segon de secundària dels centres educatius treballaran durant aquests dies els contigunts d’aquesta mostra que té per objectiu sensibilitzar i conscienciar a les persones joves sobre la importància de detectar i denunciar qualsevol tipus de violència contra les dones, especialmente la que es produeix en l’espai digital.

La mostra s’ha generat a partir dels treballs presentats per joves d’entre 14 i 30 anys als concursos que ha convocat l’IVAJ en els últims anys i es troba ubicada a la Casa de la Dona d’Alaquàs. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora d’Igualtat, Elena Álamo, i el Regidor de Joventut, Javi Antúnez han visitat hui dimecres 11 de desembre aquesta exposició per conéixer-la de primera mà i saludar l’alumnat que està passant per allí. 

L’exposició se centra enguany en la prevenció de les relacions de parella no saludables i aborda els conflictes que poden sorgir en una relació com ara la gelosia, la influència de les amistats en la detecció i resolució de conflictes i l’impacte de la pornografia. A través de les xarxes socials TikTok i Instagram i altres ferramentes molt utilitzades per la joventut com són la música, la creació de memes i la pintura de grafits, es donen claus per tal de treballar l’educació sexual afectiva i transmetre valors de convivència, educació i respecte davant les actituds violentes contra les dones i oferir claus per a una sexualitat positiva.

 

Pujar