elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una exalumna de l’Institut Doctor Faustí Barberà presenta el seu projecte com a jove emprenedora al centre educatiu

Una exalumna de l’Institut Doctor Faustí Barberà presenta el seu projecte com a jove emprenedora al centre educatiu
  • La jove ha creat una empresa dedicada a la fabricació i comercialització d’un comèstic natural per a sanar les hemorroides que està basat en una recepta de la seua àvia

MÉS FOTOS
Una exalumna de l’Institut Doctor Faustí Barberà presenta el seu projecte com a jove emprenedora al centre educatiu - (foto 2)

L’exalumna de l’Institut Doctor Faustí Barberà d’Alaquàs, Carmen Manzano, va presentar la passada setmana al centre educatiu el seu nou projecte empresarial “Almostop” amb una xerrada formativa i motivadora per a l’alumnat. La sessió formativa va estar liderada per Mónica Soriano, professora de l’assignatura Economia de l’Empresa, que va exerceir com a moderadora d’aquesta activitat plantejada com un exercici pràctic i un exemple a seguir per a l’alumnat.

Carmen Manzano té 22 anys i va nàixer a Alaquàs. Va finalitzar els seus estudis a aquest centre de secundària fa quatre anys i ha volgut tornar ara a les aules per a explicar el seu nou projete empresarial a través d’un encontre amb l’alumnat per tal de motivar-los i explicar de primera mà com ha sigut des dels inicis la creació del seu nou negoci.

La nova empresa creada per aquesta jove emprenedora sota el nom Herradical C&A S.L està dedicada a la fabricació i comercialització del producte “Almostop”, un cosmètic natural per a sanar les hemorroides i està basada en una fórmula casolana amb la què la seua àvia curava aquesta patología. Durant la sessió formativa, la jove va recordar a l’alumnat la importància de treballar la cultura de l’esforç: “la perseverància, la constància i el treball diari són valors fonamentals per a llançar un projecte”, va insistir.

Fa quatre anys, quan Carmen es trobava a les aules del Faustí Barberà va començar a donar-li forma al seu projecte, però no va ser fins el 2018 quan es va decidir a emprendre. L'exalumna ha destacat que “el camí fins a aconseguir arribar dur el producte “Almostop” al mercat no ha sigut fàcil”. No obstant això, el futur d'aquest prematur projecte té bones expectatives ja que des de la seua eixida al mercat, al mes de juliol d'enguany, la jove emprenedora ha venut més de 1.000 unitats del seu producte per tota Espanya.

Aquesta activitat forma part del projecte “Empresa i Aula” que té per objectiu apropar realitats  empresarials a l’aula així com també del projecte “Dona i Empreneduria” creat per a visibilitzar i oferir models de dones emprenedores del nostre poble i la nostra comarca.

 

Pujar