Guido Grimaldi se suma a la campanya #AlPieDelCañon i transmet la seua solidaritat amb Valenciaport i amb Espanya
Des de hui, la campanya promoguda per l'Autoritat Portuària de València s'obri a tots els que vulguen remetre el seu missatge de solidaritat amb els quals estan en la primera línia de treball o #AlPieDelCañon
Guido Grimaldi, president de l'Associació Logística per a una Intermodalitat Sostenible (ALIS) s'ha sumat a la campanya #AlPieDelCañon que estan protagonitzant els professionals de la Comunitat Portuària de València, en solidaritat amb els treballadors i treballadores dels sectors mèdics i soci assistencials; i com a iniciativa per a donar visibilitat als empleats del transport, dels serveis portuaris i de la logística en general; el treball del qual està fent possible el proveïment de tots els productes essencials que Espanya necessita en estos moments tan crítics provocats per la pandèmia del COVID-19 .
Com tots els altres participants, Guido Grimaldi ha remès el seu vídeo a l'Autoritat Portuària de València (APV) a través del whatsapp; un enregistrament en la qual expressa que presideix “la més gran associació de transport i logística italiana (ALIS), entre les files de la qual comptem també amb diferents ports importants, com el de València; com a socis honoraris i al qual dirigim tota la nostra solidaritat en un moment tan difícil”.
“A Itàlia – afegeix Guido Grimaldi- hem viscut esta pandèmia que, desgraciadament ens ha implicat molts perjudicis, però a Itàlia estem intentant i, segurament aconseguirem reaccionar com estan fent els espanyols. Vam mostrar tota la nostra solidaritat, la nostra estima, la nostra gran proximitat a Espanya a través de les connexions d'Autopistes de la Mar que tots els dies a través i des de tots els ports italians ens connecten. I ens connecten per a garantir l'aprovisionament de tots els béns de primera necessitat i que són essencials. Intentem donar tot el nostre suport en un moment tan difícil. Des de la nostra part va el nostre més gran agraïment i proximitat al poble espanyol, esperant que tot acabe al més prompte possible”.
Amb este vídeo són ja més d'un centenar els testimoniatges recollits i difosos per les xarxes socials de l'Autoritat Portuària de València (APV), de professionals de les més variades especialitats relacionades amb Valenciaport, en els quals cadascú explica en què consisteix el seu treball, com li ha afectat la crisi provocada pel coronavirus i quin missatge d'esperança i de futur vol fer arribar a la societat en general.
Ens els vídeos (tots gravats amb telèfon mòbil i en fins a 11 idiomes diferents), hi ha comerciants xinesos; pràctics i capitans de vaixells turcs, filipins o italians; assessors en comerç internacional de Londres, Washington o Miami, investigadors, periodistes, treballadors de l’APV i altres ports del món, Guàrdies Civils i Policies Portuaris, transitaris, remolcadors, amarradors, estibadors, consignataris, etc.
La campanya #APieDelCañon s'obri a tothom
La iniciativa d'aquesta campanya #AlPieDelCañon és de l’APV; i des de hui es vol anunciar al públic en general que s'han habilitat una sèrie de hastags perquè la persona que ho desitgi pugui fer arribar el seu missatge de solidaritat al conjunt de seguidors de les xarxes socials. S'obri així #AlPieDelCañon a la participació de tot el món.
Amb esta campanya el que es pretén és donar visibilitat a tots i totes les professionals que dia i nit estan en primera línia de la logística, perquè no falte res, ni a les botigues ni en els centres d'atenció als afectats per la pandèmia.
Tota aquella persona que vulga unir-se i aportar el seu missatge ho té fàcil: ha de gravar-se un vídeo - selfie’ que dure menys d'un minut amb el telèfon mòbil en posició vertical i en l'idioma que vulga. Després podrà pujar el vídeo a Twitter, Facebook, Instagram o Linkedin incorporant els hastags (els que desitge dels tres, o els tres):
#alpiedelcañon
#Estevirusloparamosunidos
#Esteviruselparemunits
L'interessat/ada s’unirà aixina a la gran família que treballa per a superar esta crisi com més prompte millor.