VALENCIA | ESPORTS

Més de 6.000 persones han fet esport a la platja este estiu amb les activitats dirigides i gratuïtes de la Fundació Esportiva Municipal

ELPERIODIC.COM - 15/09/2024

Taitxí, ioga i fitness latino han sigut les opcions preferides per les persones usuàries en esta campanya estival

Les persones participants podran continuar gaudint de l'oferta esportiva fins al pròxim 28 de setembre en horari vespertí

 

 

Les activitats esportives dirigides gratuïtes organitzades per la Fundació Esportiva Municipal en la instal·lació esportiva municipal de vóley-platja han reunit, durant els mesos de juliol i agost, més de 6.000 usuaris de diferents perfils i edats. Es tracta, segons fonts de la FDM, d’“una excel·lent manera de fer esport a l'aire lliure en un espai natural com les platges de la ciutat, que gaudix d'una àmplia acceptació entre la ciudadanía de València”.

Junt amb les 32 pistes municipals de vóley-platja de La Malva-rosa, es va habilitar un espai on monitors titulats han impartit de manera gratuïta, i en torns de cinc sessions diàries, classes de ioga, taitxí, pilates, fitnes llatí, gap, cross training, condicionament físic general o activitat i salut per a persones majors. Les tres primeres activitats preferides per las persones usuarias han sigut taichí, ioga i fitnes llatí, tant al juliol com a l'agost. Així mateix, las sessions que han registrat major assistència han sigut la primera sessió matinal i l'última vespertina.

Tal com ha subratllat la regidora d'Esports, Rocío Gil, “estes xifres demostren que l'aposta per l'activitat física i esportiva a l'aire lliure de manera reglada i supervisada pels professionals té una excel·lent acceptació entre els valencians”. “És indubtable que estes activitats suposen una alternativa perfecta per a socialitzar i mantindre's en forma”, ha afegit, i ha conclòs anunciat que “per eixe motiu, les mantendrem en marxa durant tot el mes de setembre, per tal de fer coincidir la finalización amb la celebració de la Setmana Europea de l'Esport”.

D'esta manera, totes estes activitats, programades en horari setmanal de dilluns a diumenge, en cinc passes diaris des de les 8.00 fins a les 20.30, podran continuar gaudint-se fins al dissabte 28 de setembre, encara que les activitats vespertines es concentraran entre les 18.00 i les 20.00 hores, per a adaptarse a les hores de llum natural. Els horaris matinals es mantenen, així com el calendari setmanal d'activitats.

 

 

MÉS FOTOS