L’Ajuntament de Sedaví va iniciar les activitats amb motiu de la setmana dedicada a Vicent Andrés Estellés
La inauguració va comptar amb la presència de la seua neta Isabel Anyó.
Sedaví va iniciar en la vesprada d'ahir la setmana d'activitats amb motiu del centenari del naixement d'un dels valencians més il·lustres, Vicent Andrés Estellés.
En aquesta ocasió l'alcalde José Francisco Cabanes va rebre en el saló de Plens de l'Ajuntament a la seua neta, Isabel Anyó, destacant el valor literari de l'obra del seu avi i la seua importància en el municipi. Tant és així, que a més de llegir el seu extens currículum i els premis rebuts per l'escriptor de Burjassot, va rescatar de l'hemeroteca l'acta en la qual l'any 1979, Sedaví va decidir en sessió plenària, canviar entre altres carrers del municipi la dedicada al General Aranda per Vicent Andrés Estellés.
La recepció va concloure amb el lliurament d'un ram de flors per part de la regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta i la col·locació per part del primer edil de la insígnia del municipi. A continuació els assistents es van desplaçar al carrer Doctor Fleming i a l'IES Sedaví on estan situats els dos murals que l'artista del municipi Manuel Moreno ha realitzat en commemoració de l'any del centenari d'Estellés i van finalitzar les activitats amb una dansà al carrer que porta el nom de l'avi d'Isabel Anyó, a càrrec del grup de ball local “Arrels de Qariya” que va comptar amb la presència de l'alcalde i altres edils de la corporació municipal.
El dimarts i el dimecres continuaran les activitats dedicades a Vicent Andrés Estelles amb la inauguració de l'exposició dedicada al poeta i la AUCA adaptada per l'alumnat d'ESO de l'IES en el saló de plens del consistori i la lectura d'adaptacions del poema “Res no magrada tant”, d'uns altres en valencià, castellà, francés i anglés, performance de diversos poemes i lectura per part de les persones que ho desitgen, i el dimecres, també a la biblioteca, amb el recital poètic i musical “La Rosa de Paper” original d'Estellés, a càrrec de Carles Llinares i Jordi Carbonell.