elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat Jaume I serà la seu a Castelló de Global ImasT

    Més de 120 experts internacionals de reconegut prestigi intervindran el dimecres 23 de novembre de 2016 en les 13 universitats i centres de recerca que enguany participen com a seu en l'esdeveniment Global ImasT. A Castelló, el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I serà la seu d'un acte que reuneix a empreses, inversors i institucions per a compartir coneixement amb l'objectiu de millorar la competitivitat i la innovació.

    L'esdeveniment es transmetrà íntegrament en streaming i previ registre online es podrà accedir a través de la web Global ImasT (globalimast.com) a tots els debats de les seus gratuïtament. També es podrà seguir en viu en la Sala Multiusos de l'edifici Espaitec 2.

    Enguany el Global ImasT es desenvolupa en dues sessions plenàries i 26 conferències temàtiques que tenen lloc de forma simultània en les 13 seus participants. Després de cadascuna de les plenàries centrals a Madrid, tindrà lloc una sessió local centrada en una temàtica específica que atenga al coneixement i experiència de la seu organitzadora. En la Universitat Jaume I el tema central de la conferència serà Noves Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions (TIC) i Internet de les coses, més conegut com IoT per la seua denominació en anglés Internet of Things.

    La primera sessió local tractarà els temes relacionats amb l'encreuament entre les dimensions de governança, talent i cultura. El seu objectiu és posar en valor les relacions entre les polítiques públiques, la cultura innovadora i els resultats entorn de la generació de talent d'èxit, fins i tot d'abast internacional. Aquesta sessió comptarà amb la participació de Jesús Lancis, vicerector d'Investigació i Doctorat de la Universitat Jaume I; Andrés García Reche, vicepresident executiu del Consell Valencià de la Innovació, i Sergio Aguado, soci fundador de Solucions Cuatroochenta.

    La segona sessió plenària local abordarà l'encreuament d'altres dimensions com el mercat, el finançament i el coneixement. El seu objectiu és posar en valor la recerca, les diferents fonts financeres i l'accés a mercats locals i internacionals per a impulsar un alt i ràpid creixement. Participaran, respectivament, Ignacio Llopis, soci fundador de IoTsens; Marta Emerson, vicepresidenta de Scaale Group i directora de CBA Europa i Michael Gould, professor titular de la Universitat Jaume I.

    Pujar