El programa de festejos de les festes de San Isidro Labrador de 1965 triat document del mes per l'Arxiu Municipal
Gràcies als programes de festes conservats per aquest organisme, podem conèixer l’evolució i canvis més importants ocorreguts en les nombroses festes crevillentines, com la de San Isidro Labrador, fet que ens ajuda a conèixer millor la nostra cultura loca
Al maig de 1965, la confraria de San Isidro i la Hermandad Sindical Local de Labradores y Ganaderos organitzaven els festejos en honor al Patró del camp. Aquests esdeveniments començaven el 13 de maig amb repic de campanes, coets, cercaviles amb dolçainer d'Agost i la Banda de Música de Crevillent.
El dia 14 de maig, la imatge era traslladada des de la seua ermita passant pels carrers San Isidro (denominat així el 30 de novembre de 1960), Avenida de la Libertad. Santa Rita, Camposanto, Eras, Cervantes, Mariano Benlliure fins l’ermita de la Santísima Trinidad.
Segons el programa d’actes de 1965, per primera vegada, San Isidro es va traslladar a aquesta ermita de la Santísima Trinidad, ja que no és fins al 1969, quan es va inaugurar el nou edifici com a parròquia.
Per tant, com a novetat, el dia de San Isidro la processó-romeria va eixir des de la Santísima Trinidad, va travessar el pont de Sebastián cap la Plaza de la Constitución, com en anys anteriors, i des d’allí, va continuar pel carrer Purísima, Heula, Chiquet, Cantó, Molina cap al pont Jorge Juan i Avenida de la Libertad per a tornar novament a la seua ermita, un extens recorregut que va continuar així als següents anys.