Fuster: “Borriana no ha de pagar per serveis que en la nostra etapa eren gratuïts”
Els veïns de Borriana “no han de pagar avui per serveis que durant l'etapa de govern del PP s'oferien amb despesa zero per a les arques municipals”. Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha lamentat que “les polítiques del públic que ha abanderat el govern del PSPV i els seus socis de Compromís i Podem, s'estiguen traduint en majors despeses per a Borriana”.
Fuster, ha fet una crida al PSPV “per a fiscalitzar els diners de tots els veïns de Borriana. A cobrar són exemplars. Tant com gastar tot ho recapten”. Fuster va sol·licitar el passat mes de novembre el detall de despeses i ingressos registrats pel mercat dels diumenges. “Volem saber quant ens està costant un servei que durant la nostra etapa vam engegar a través de Mercaplaya. A nosaltres la prestació no ens generava despeses. Volem garantir que ara segueix sense costar un euro a la ciutadania”.
Engegat fa més de mitja dècada durant l'etapa de govern del PP, Mercaplaya va ser aplaudit per molts veïns que van considerar un bona idea oferir aquest mercat cada diumenge. El servei estava subjecte a una concessió i l'empresa que ho explotava pagava un cànon de 100.000 euros a la localitat. “Amb aquests ingressos, Borriana pagava les despeses derivades del servei: seguretat, neteja i adequació de l'entorn. El resultat era que el mercat funcionava i no tenia cost per al ciutadà, perquè les despeses es cobrien amb el cànon que ingressava l'ajuntament”.
Des que el PSPV governa Borriana, el seu soci de Compromís es va entossudir a fer “públic” aquest mercat. El resultat d'aplicar aquesta etiqueta “no ha de generar despeses a la nostra ciutat. Perquè avui el servei que es presta és el mateix que s'oferia amb Mercaplaya, solament que els gestors directes són els tres partits que ens governen”. El PP ha reclamat el balanç de resultats “perquè no tindria sentit que Borriana pagara ara per un servei que antany era gratuït”.
Como su impuesto por pisar la acera. De un problema de falta de espacio de aparcamiento, lo aumentaron obligando a sacar vado, con bolardos y jardineras delante de las puertas de los vecinos. El hostigamiento a los vecinos cambiando lados de estacionamiento. Creando problemas donde solo había casas a un lado de la calle. El negocio es el negocio.