L’empresa emergent del Parc CientÃfic de la UA Mediterranean Algae prepara el llançament de la seua lÃnia de condiments d’algues marines
L’EBT alacantina assegura que busca finançament per a assumir-ne la producció a escala industrial i fer el salt al gran consum
Meditarranean Algae, empresa emergent vinculada al Parc Científic d’Alacant (PCA), ha enllestit el desenvolupament d’una nova línia de productes: superaliment del Mediterrani, condiments d’algues.
Una vegada finalitzades les investigacions de cultiu d’algues al Parc Científic de la Universitat d’Alacant i equipar les seues instal·lacions al Viver Industrial Príncep Felip de l’Ajuntament d’Alacant, l’empresa emergent alacantina confessa que està preparada per a fer el salt al gran consum. Per això han decidit recórrer a la plataforma Verkami de micromecenatge per a vendre les primeres unitats del seu nou producte «sota demanda».
Yago Sieras, CEO de Meditarranean Algae, ha assenyalat que «aquest llançament representa una nova fita en el nostre camí cap al mercat en la categoria de proteïna vegetal. No és la primera vegada que recorrem al micromecenatge per a impulsar les nostres idees innovadores, ja que anteriorment vam tenir èxit amb la nostra campanya de cosmètica natural basada en algues, SIWID Cosmetics».
Les algues són un recurs marí extraordinari i molt nutritiu que ha sigut àmpliament reconegut pels beneficis per a la salut. En línia amb la recerca d’ingredients naturals i l’alimentació saludable, l’empresa de base tecnològica alacantina ha creat una selecció d’amaniments d’algues únics, que prometen transformar plats tradicionals en autèntiques experiències culinàries. Aquesta línia de condiments d’algues compta amb una varietat de sabors i propietats beneficioses per a la salut.
Meditarranean Algae està formada majoritàriament per titulats de la Universitat d’Alacant (UA), que després de participar en accions i programes d’ua:emprèn (programa propi d’emprenedoria de la UA) ha aconseguit diferents fites de rellevància en el món de les empreses emergents i l’emprenedoria. Dedicada al conreu d’algues autòctones en terra ferma, ha desenvolupat una tecnologia pròpia que els permet crear diferents aplicacions als productes resultants dels seus cultius, i que se centren principalment en la cosmètica i en l’alimentació.