elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

2.000 persones han utilitzat la sala d’estudi impulsada per la regidoria de Joventut

2.000 persones han utilitzat la sala d’estudi impulsada per la regidoria de Joventut
  • Carles Sansalvador, regidor de Joventut, ha destacat el gran èxit d’aquesta iniciativa, que era la segona vegada que es posava en marxa.

El regidor de Joventut, Carles Sansalvador, ha fet públics els resultats d’assistència a la sala d’estudi que ha estat oberta des del 29 d’abril al Centre Cervantes Jove. En total, unes 2.000 persones han fet ús d’aquest servei, el que Sansalvador qualifica com a «gran èxit». Aquesta era la segona vegada que s’impulsava el servei i en aquesta ocasió el període d’obertura coincidia amb l’època d’exàmens als instituts i universitats, així com amb les proves d’accés universitari.

Pel que fa a les xifres, el regidor ha explicat que les vesprades han sigut la franja horària amb major ús de les instal·lacions i molts dels dies l’assistència ha sigut màxima, superant-se les 80 persones en diverses ocasions. També, ha destacat que, per exemple, només durant l’última setmana de maig van utilitzar la sala d’estudi vora 400 persones.

Igual que als mesos de desembre i gener, s’ha comptat amb un horari ampliat fins a la 1 de la matinada entre setmana i també ha estat disponible els caps de setmana. De fet, l’horari nocturn ha sigut utilitzat per quasi el 10% dels usuaris de l’espai i durant els caps de setmana l’assistència ha superat les 260 persones.

Sansalvador ha comentat que «ja vam demostrar que aquest servei era necessari a la ciutat», fent referència a les més de 900 persones que van fer ús de les instal·lacions en desembre i gener, i afegeix que «ara consolidem aquesta sala d’estudi com a servei per a les persones estudiants d’Alcoi». Ha assegurat que «és necessari que es torne a obrir en el pròxim període d’exàmens i per això ja treballem per millorar i perquè s’incloguen més serveis».

Pujar