Castellano

Joel Lázaro, l'atleta de Borriana que domina les carreres d'obstacles OCR

• L'atleta va aconseguir la victòria en la categoria "Elit" en la Pirates Race de Montanejos, demostrant el seu domini sobre el terreny i la seua capacitat per a superar els desafiaments més exigents

L'atleta de carreres d'obstacles OCR de Borriana, Joel Lázaro, continua sumant èxits en el seu inici de la temporada 2024. Després d'una exitosa primera posició en la categoria sub-25 en la Pirates Race de Cortes de Pallás, Lázaro continua collint triomfs i consolidant-se com un dels esportistes més destacats de la disciplina.

Durant el mes passat, l'atleta de Borriana va aconseguir la victòria en la categoria "Elit" en la Pirates Race de Montanejos, demostrant el seu domini sobre el terreny i la seua capacitat per a superar els desafiaments més exigents. A més, Lázaro ha collit altres resultats notables en les últimes competicions, com un tercer lloc en "Elit" en la Unbroken de Vila-real, una 7a posició en la Valhalla Race de la Vall d'Uixó i un 14é lloc en "Elit" en la Medieval Race a Torreblanca.

Cal destacar que Joel Lázaro es va proclamar Campió d'Espanya d'OCR Sub-20 en els anys 2022 i 2023, la qual cosa demostra el seu talent i trajectòria en esta disciplina. Actualment, l'atleta continua entrenant i competint amb gran dedicació, amb l'objectiu de continuar sumant assoliments i posicionar-se com un dels millors corredors d'obstacles del país.