elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Urbalab Gandia comença un nou programa de digitalització del negoci per als hostalers

Urbalab Gandia comença un nou programa de digitalització del negoci per als hostalers
  • El programa és totalment gratuït i serà del 24 de gener al 2 de març, amb una sessió per setmana a Urbalab que serà de 9:30 a 11:30 hores

Aquest matí la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, i la responsable del departament de Formació i Qualitat Alimentària de DestíSafor, Minerva Pons, han presentat en roda de premsa el nou programa de formació per a l’hostaleria “Digitalitza el teu negoci d’hostaleria”.

“La tecnologia és una realitat que ha vingut per a quedar-se. El procés de digitalització s’ha accelerat en la pandèmia i és important que les empreses no ho vegen com una amenaça, sinó com una oportunitat” ha declarat Ferrer.

Amb aquest sentit, l’objectiu del programa és sensibilitzar sobre la necessitat de digitalitzar els negocis d’hostaleria, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement; oferir eines i solucions TIC que ajuden a aquestes empreses en el seu procés de transformació digital, i conéixer els reptes i oportunitats que la incorporació de les TIC ofereixen al sector de l’hostaleria.

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, ha explicat que “la manera que tenim de relacionar-nos en la gastronomia, en els hostalers i comerciants ha canviat i nosaltres des d’Urbalab hem fet un programa junt Destí Safor i el centre històric de sis sessions per a acompanyar i ajudar en eixe procés de digitalització a tots els hostalers”.

El programa és totalment gratuït i serà del 24 de gener al 2 de març, amb una sessió per setmana a Urbalab que serà de 9:30 a 11:30 hores. Totes les sessions començaran amb un desdejuni de negocis on es comentarà el tema que es tractarà cada dia i, a continuació, tindrà lloc la sessió de formació de 10 a 11:30 hores. No obstant això, el dia 22 de febrer està previst un dinar en lloc d’un desdejuni i l’horari de la formació serà de 12 a 13:30 hores.

Per la seua part, Pons ha assenyalat que “s’ha adoptat la forma que nosaltres dúiem a terme: primer fer un desdejuni on els hostalers comencen a parlar entre ells sobre quines són les seues necessitats i preocupacions i, després, en compte d’oferir cursos llargs, es donaran unes xicotetes píndoles de formació sobre la digitalització del negoci”.

La primera sessió serà un curs de digitalització del negoci per a millorar els ingressos en Hostaleria. La següent setmana tindrà lloc un curs de gestió de les relacions amb el client per a la importància de la fidelització d’aquest. A continuació, es parlarà de les solucions TIC aplicades al negoci. La sessió de després se centrarà en com geolocalitzar i promocionar el negoci i gestionar les xarxes socials. El cinqué curs serà una píndola d’informació de fotografia gastronòmica amb el mòbil i, per últim, es farà una sessió de gestió d’equips i lideratge en el negoci d’hostaleria.

La representant de Destí Safor també ha agraït a l’ajuntament per part de l’associació d’hostaleria “el suport que hem tingut en el pla de formació que vam plantejar”.

Per finalitzar, Ferrer s’ha mostrat oberta a fer més edicions: “Depén de les necessitats que tinguen i de la demanda, estem oberts a fer més cursos”.

Cal recordar que hi ha 20 places i les inscripcions per al programa ja estan obertes a la pàgina d’Urbalab.

Pujar