Carcaixent M’agrada organitza la presentació de Societat anònima, l’últim llibre del sociòleg Vicent Flor
Per què els valencians tenim una renda per capita inferior a l’espanyola? Per què, pobres com som respecte a la mitjana de l’estat, rebem un finançament també inferior? Per què les infraestructures continuen tenint una lògica radial centrada en Madrid? Aquestes i altres preguntes analitza i intenta respondre el sociòleg Vicent Flor en el seu nou llibre Societat anònima. Amb un estil fresc i directe, el llibre de Vicent Flor, escrit per a públic no especialista, analitza, i critica, els problemes estructurals que pateixen els valencians: la invisibilització, la corrupció, l’infrafinançament, la subordinació dels valencianoparlants..., i es proposen algunes alternatives a la situació actual.
Vicent Flor és llicenciat en ciències polítiques i sociologia i també en antropologia social i cultural per la UNED i doctor en Sociologia per la Universitat de València. Des de la dècada del 2000 és professor universitari de Sociologia a la Universitat de València i professor-tutor a la UNED. Les seues especialitats són la sociologia política i la sociologia de la cultura, particularment aplicat a la societat valenciana. Actualment és director de la Institució Alfons el Magnànim.
La presentació tindrà lloc el divendres 19 de febrer a les 19.00 a la Biblioteca pública Municipal de Carcaixent. Comptarà amb la presència de Vicent Flor; Vicent Olmos, editor de l’editorial Afers, que s’ha encarregat de la publicació del llibre; i de Mariai Talens, per part de Carcaixent M’agrada.